Hirdetés

hogyan.lap.hu / Hogyan kell csókolózni?

Hogyan kell csókolózni?

Az első csók, szerelem, együttlét mindenki életében fontos emlék, általában még sok-sok év után is emlékezünk rá.

Ha jól tudsz csókolózni, a lányok imádni fognak? Nem, ez ettől még egyáltalán nem biztos. Ha viszont rosszul csókolsz, biztos lehetsz benne, hogy nem jutsz egyről a kettőre a lányoknál!

A csók az egyik legfontosabb eszköze annak, hogy két ember kifejezze egymás iránti vonzódását. A csók sokféle lehet az ajkak gyengéd összeérintésétől kezdve az érzéki francia csókon keresztül egészen a vad smárolásig. Hogy melyik a legtutibb, azt mindig a két ember vágyai és az adott helyzet körülményei döntik el, de ha jól csinálod, mindegyik ugyanolyan örömteli lehet.

Bátorság! Szerencsére jó és természetes dolog, ahol csak néhány alapszabályt kell ismerni a kezdőknek, és jó sok szakirodalma van a csók témának, így kézenfekvő a megoldás. Elég sokan vágynak gyakorlásra is, így edzésbe maradhatunk szinte, vagy valóban egész életünkben

A csók az odaadás legkifejezőbb mértékegysége. Egy jó csók sokmindent jelent, többek között azt is, hogy a kapcsolatotok más szinten is tökéletes lehet. Csókolózni nem szégyen, még akkor sem, ha már régóta együtt vagytok...

Az első csókolózást az első nagy vízválasztó egy kapcsolatban. Jól csókolni művészet. Jól csókolózni pedig rutin, amit a pár együtt csiszol össze. De hogyan azért emlékezetes mert jó volt? Mikor kell megcsókolni aktuálisan először egy lányt? Milyen jeleket küldenek a nők, hogy már itt az ideje a csóknak? Fontos tudás, amely szavak nélkül cserél gazdát. A csajozási közösség tapasztalatokkal segít.

Rengeteg, de tényleg, RENGETEG kérdés érkezik a neon tanácsadó rovatába, hogy hogyan, mikor és miért kell csókolózni. Utóbbira egészen egyszerű a válasz: mert csókolózni jó! Meg egészséges is.

A csók, a szerelem egyik legapróbb, de leglátványosabb jele. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve bemutassa, a témával foglalkozó, legjobb weboldalakat. Kellemes böngészést kívánok!

Meghatározás:

Az oldal a leggyakrabban keresett 'Hogyan...' kezdetű kérdésekre adott válaszokat gyűjti össze.

Az oldal a leggyakrabban keresett 'Hogyan...' kezdetű kérdésekre adott válaszokat gyűjti össze.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Hogyan kell csókolózni?
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés